15 Eylül 2011 Perşembe

Yılın en Sevdiğim Zamanı :))FNO

FNO geldi de çattı bile,..
Alışverişten daha güzel bir şey varsa o da eğlenerek alışveriş yapmaktır. Ben açılış için İstinye park'ı tercih ediyorum, peki ya siz??


8 Eylül 2011 Perşembe

Fırsatları kaçırmak ya da kaçırmamak işte bütün mesele bu!!

Son zamanlar da mail kutum fırsat sitelerinin mailleri ile doluyor.. O kadar çok siteye üyeyim ki (hiç bir fırsat kaçırılmamalı ya) hepsinden gelen mailler inanılmaz bir trafik oluşturuyor...du ta ki ben  http://www.indirimlr.com/  nı keşfedene kadar.. Şimdi hem tüm fırsatlardan haberim oluyor hem de mail trafiği yaşamıyorum. Çok basit bir şekilde her fırsattan haberim oluyor, e daha ne isterim... Üstelik sitede aha bir çok şey var, fırsatlardan yararlanmanın yanı sıra birde blog takip edebiliyorsunuz ya da alışveriş kulüpleri ya da özel alışveriş sitelerini..
E daha ne olsun..
Tarafımdan tavsiye edilir, fırsatları kaçırmamak gerek ;)


7 Eylül 2011 Çarşamba

ÇOK UZUN ARADAN SONRA..

Uzun bir yaz tatili oldu bu sene, pişman değilim :))
Dün başlayan IFW tüm hızıyla devam ediyor..Malesef ben organizasyona katılamıyorum bu yıl, ama çok yakından takip ettiğim tüm muhteşem bloger'lar orada. Eğer sizde benim gibi katılamıyorsanız hiç bir şeyi kaçırmış sayılmazsınız. Yapmanız gereken tek şey, zetfashion.blogspot.com veya www.alisveris-cini.com adreslerinden olan biten her şeyi takip etmek...

Umarım önümüzde ki yıl bende salondaki yerimi alırım ;)



Sevgiler...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...