14 Mart 2011 Pazartesi

Hafta sonunundan kalanlar...alışveriş :))

Kocaman üç gün geçmiş ve ben tek satır yazmamışım..Blog yazmak, alışkanlık olmuş bile bunu anladım.:))

Çok yoğun geçen hafta sonu bitti, dün kendimi kötü hissediyordum, tuhaf bir karın ağrısıyla uyandım, tüm gün de devam etti. Koltukta bir sağa bir sola yatarak atlattım neyse ki.. Dünün en güzel haberi blogların erişim yasağının kaldırıldığı haberi oldu, gerçi çok iyi anlamadım kısa bir süreliğine gibi ifadeler okudum, bilmiyorum tam olarak. Ama ilk denemede bloguma ve takip ettiğim bloglara erişebiliyorum dünden beri..

Gelelim hafta sonuna..Bu hafta sonu bizim evde ağaç dikme kampanyası vardı.Ama bildiğiniz ağaçlardan değil..incir ağacı..Evet eşimle beraber ocağımıza incir ağacı dikme etkinliğindeydik:))) Tabiki etkinlik çok eğlenceli ve renkli geçti. Ben her gidişimde kendimi kaybettiğim Watsons'daydım, yetinmedim tabii, H&m, Colins, Koton, Bershka etkinlik haritasına dahil edildi.
Geçen hafta çılgınca alışveriş yaptığım watsons'tan alıp çok beğendiğim ürünleri stoklamam gerekiyordu ve gitmişken eksiklerimi de tamamlamam..Geçen hafta dünya kadınlar günü dolayısıyla güzel indirimler vardı, zaten genelde uygun fiyatlara sahip mağaza daha da indirim yapınca sonuç kaçınılmaz oldu.. tepeleme dolan iki alışveriş sepeti :))
Geçen hafta da sepete indirdiğin eve gelip kullandığım da stok yapmaya karar verdiğim iki üründen özellikle bahsetmek istiyorum. Brightening body scrub ve plum&red cherry body butter. İkiside öncelikle muhteşem kokuyor, benim hassas cildimi bile yormadan harika bir sonuç çıkaran, body scrub muhteşem..Bu ürünle geçirilen keyifli banyodan sonra mutlaka body butter. Bu ürün çok haif ama etkili, öyle üzerinize yapışıp rahatsızlık vermiyor, harika kokusuyla yeme kıvamına getiriyor insanı.



Hepinize kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, bence vazgeçilmezleriniz olacak.

Aldığım bir diğer ürün ise zaten yaklaşık bir yıldır kullandığım john frieda luxurious wolume serisinden şampuan, saç kremi, yoğun hacim veren sprey ve saç köpüğü. Ben kuaförümün tavsiyesi ile bu ürünleri kullanmaya başladım.Çok ince telli saçlarım var ve ne yaparsam yapayım şekil vermiyordum. Bu ürünleri kullanmaya başladığımda saçlarım inanılmaz değişti.Saç köklerinden itibaran hacim kazanarak saç tellerim dolgunlaşıyor.Şekil vermek de kalıcılığını sağlamak da çok kolay oluyor.Tam bir mucize ürün yani.
Watsons' ta indirimde gördüğümde hemen sepete attım tabii.:))


Uzun zamandır arayıp bulamadığım alix avien nail decoyu görünce o da tabiiki alışveriş sepetine eklendi. Eğer sizde farklı tırnaklardan hoşlanıyorsanız mutlaka denemelisiniz. Kullanımı çok kolay ve sonuç eğlenceli. Önce herhangi bir ojenizi tek kat olarak tırnağınıza sürüyorsunuz bir dakika kadar bekledikten sonra bu güzel ojeyi, hepsi bu kadar. Dikkat etmeniz gereken tek konu alta sürdüğünüz ojenin, alix avien nail deconun rengine kontrast bir renk olması.  Bir de sürerek uzmanlaştığınız bir konu var en az fırça darbesiyle sürmek gerekiyor, keşke fırçasını biraz daha geniş yapsaymışlar.Üzerine mutlaka parlatıcı uygulayın mat bir görüntüsü var çünkü.


Watsons'taki alışveriş sepetimden paylaşmak istediklerim şimdilik bu kadar. Daha o kadar çok ürün var ki mutlaka sizde bir Watsons mağzasına uğrayın derim ben, bakalım sizin sepetinize neler girecek :))

1 yorum:

Unknown dedi ki...

öncelikle hayırlı olsun cicim bloğun.. watsons bu konuda muhteşem hakikaten inanılmaz ürünlerde inanılmaz indirimler oluyor.. bencede arada bakmak gerekir watsonsa :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...