10 Mart 2011 Perşembe

Hazırlıksız Yakalanmak

Dün akşam oldukça paçoz ve yorgun bir şekilde pineklerken çalan telefonla sıçradım.Telefondaki ses yarım saate kadar hazır ol seni almaya geliyoruz dedi..Naasıl yani oysa benim halim sadece koltuğa gömülmeye müsait :)) Üstelik nereye gidiyoruz, kimler var, ne yapacağız gibi daha yüzlerce sorumu cevaplamadan telefonu kapatmıştı bile.
Şimdi ne olacak? Ben ne giyeceğim nereye gittiğimizi bile bilmeden? Üstelik sadece yarım saatim var ve de evde bırakamayacağım yaşta bir oğlum. Yani organize olmak, tipimi düzektmek, hazırlanmak için sadece yarım saat mi ??
Tamam önce sıraya koyalım; hemen telefon açıp kurtarıcı melek anne ayarlansın oğluma bakması için, sonra dolabın içine düşülsün, makyaj ve saç...
Her dolapta olması gereken kurtarıcı parçalar gözden geçirildi ve tek omuzlu şort tuluma karar verildi, tabiiki siyah çünkü o bir kurtarıcı parça!! ve üzerine ceket giymeli böylece gidilen yerin ortamına göre ceket çıkarılır ya da bütün gece üzerimde kalır.. Her şey siyah olunca biraz ışıltı gerekli, hemen bir yaka iğnesi iliştirdim cekete, koluma kalın iki sıra bilezik ve taşlı bir çift küpe..Saçları hızlıca at kuyruğu yaptık hafif bir makyaj ve işte hazırız..
Üstelik sadece 20 dakika, süperrr...
Tabii ben evin içinde oradan oraya koşarken, keyifle kahvesinin son yudumlarını alan sevgili eşim bir jean ve gömlek ile çookktaann hazırdı:)))





Fotoğrafla kötü ve detaysız çünkü bu fotoğrafı benim koşturmamı keyifle izleyen oğlum çekti ben kırparak bir şeyler çıkarmaya çalıştım.O koşturmanın içinde post için fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmedi doğrusu:))






1 yorum:

Unknown dedi ki...

:) siyahin gucu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...