28 Mart 2011 Pazartesi

Jelly Çılgınlığı

Jelly ayakkabılar; kimine göre muhteşem, kimine göre fazla çocuksu. Ben çok beğeniyorum açıkçası, bir ayakkabı delisi olarak. Farklı ve çok şıklar, kullanışlımıdır bilmiyorum henüz denemedim, ama çok yakında bende bir tane mutlaka edineceğim.
Gerçi Ugg faciasına dönecek bu iş diye de endişelenmiyor değilim. Bu ara herkesin dilinde jelly ayakkabılar, bende bir göz atayım nedir ne değildir dedim;
Öncelikle bir çok marka jelly ayakkabı üretiyor ama en çok bilinen ve öne çıkanları kuşkusuz Melissa. Türkiye'de de Billstore'de satışta. Brezilya firması olan Melissa 30 Yıldır jelly ayakkabı üretiyor, çok da yeni değil bu ayakkabılar yani. Melflex isimli lisanslı bir hipoalerjenik malzeme kullanılıyor yapımında, plastik kokusu, terletme, kaşıntı gibi sorunları ortadan kaldırıyor bu malzeme. Üstelik mis gibi şeker kokuluları da var artık. Gittikçe de model ve tasarımı gelişiyor.
Modellere gelince hepsi birbirinden şirin bence, siz ne dersiniz?












Pritzker Ödülü’nün sahibi Zaha Hadid'in Melissa için tasarladıkları var, onlar da çok şık;






En alttaki modeli keserek değiştirebiliyorsunuz, aldığınızda botie olan bu ayakkabı zamanla bir flip flop olabiliyor, nasıl kullanacağınız size kalmış:))

Ben nerede bulurum diyorsanız işte adresler, bence birer tane almalı :

Bilstore Kanyon AVM, Levent İstanbul

Bilstore Erenköy, Bağdat Cad. No: 327 İstanbul

Bilstore Apdi İpekçi, Apdi İpekçi Cad. No: 10 Nişantaşı İstanbul

Bilstore Tünel, Meşrutiyet Cad. No: 90 Beyoğlu İstanbul

Bilstore Galata, Hüseyinzade Mah. Galipdere Cad. No: 97/b Beyoğlu İstanbul




3 yorum:

ZeynCo dedi ki...

bende gidip gelip bakıyorum bilstore lara ya=) geçen sene aldım bir tane bu sene almak yok diy telkinde bulunuyorum kendime ama bu resmini koydukalrın çok şeker. bunları furla candy bag lerle kombinleyeceksin başka bir şeye ihtiyaç yok yazın!=)

şeker pastacı dedi ki...

vera box kesinlikle kombin önerine katılıyorum :))

Unknown dedi ki...

şiker gibi bi post^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...